Stekt laks med bønnesalsa

Stekt laks med bønnesalsa

Keine Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
4 porsjoner

Zutaten

Krydderblanding
  • paprikakrydder, røkt, malt
    1 ss
  • salvieblader, tørkede
    1 ss
  • timian, tørket
    1 ss
  • løkflak, tørkede
    2 ss
  • svarte pepperkorn
    1 ts
  • fennikelfrø, tørkede
    1 ss
  • hvitløkspulver
    1 ts
  • havsalt
    1 ts
Laks og salsa
  • laksefileter, med eller uten skinn med skinn (ca. 135 g hver)
    4
  • olivenolje til steking
  • rød chili, fersk uten frø hvis ønskelig, etter smak
    ½ - 1
  • vårløk delt i biter (2 cm)
    5
  • korianderblader, ferske
    15 g
  • tomater, modne delt i fire
    480 g
  • havsalt
    ½ ts
  • mais, på boks drenert
    260 g
  • kidney bønner, på boks skylte, drenerte (1 x 400 g boks)
    240 g
  • avokado stor, i skiver
    1
    2 avokadoer, store, i skiver
  • lime delt i båter
    2

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 550 mg
Protein 33 g
Kalorien 2495 kJ / 599 kcal
Fett 37 g
Gesättigte Fettsäuren 7 g
Kohlenhydrate 25 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen...

Alle anzeigen