Risotto med Karl Johan svampe
TM5 TM31 TM6

Risotto med Karl Johan svampe

2.7 (3 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 bundt persille, frisk
  • 30 g skalotteløg, skåret i halve
  • 300 g Karl Johan-svampe, friske, renset og skåret i mindre stykker
    oder 40 g champignon, tørrede, lagt i vand og efterfølgende drænet
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 320 g risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
  • 60 g hvidvin, tør
  • 800 g vand
  • 1 tsk salt
    oder 1 tsk med top oksebouillon
  • 30 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1861 kJ / 444 kcal
Protein
8.1 g
Kohlenhydrate
69.5 g
Fett
14.4 g
Ballaststoff
2.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte