Geräte & Zubehör
Kalvekoteletter med jordbærsirup
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
8 portioner
Zutaten
-
150 g jordbær, frostjordbær frisk, halveret (se tip)150 g
-
farin20 g
-
smør skåret i mindre stykker20 g
-
kalvekoteletter (ca. 3 mm tyk)8 stykker
-
hvedemel til panering
-
balsamico30 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
207 mg
Protein
27 g
Kalorien
888 kJ /
212 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sommerlige retter
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kylling med peberfrugt og ris
1 Std.
Kylling med kartoffelmos og gravy
1 Std. 10 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Japansk ramen
Keine Bewertungen