Caramel Peach Kringle
TM6

Caramel Peach Kringle

4.6 (10 Bewertungen)

Zutaten

Caramel

  • 9 oz sugar
  • 7 oz heavy whipping cream, divided
  • 36 oz water, divided
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
  • ½ oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 tbsp vinegar

Dough

  • 1 oz sugar
  • 1 lemon
  • 4 oz whole milk
  • 1 oz unsalted butter, plus extra to grease
  • 1 packet/envelope dried instant yeast (2¼ tsp)
  • 1 large egg
  • 10 ½ oz bread flour, plus extra to dust
  • ⅛ tsp salt

Assembly

  • 2 tbsp cocoa powder
  • 4 canned peach halves, cut into 8 wedges each
  • 1 tbsp chopped almonds

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1607.1 kJ / 384.5 kcal
Protein
5.4 g
Kohlenhydrate
54.6 g
Fett
16 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Ballaststoff
2 g
Natrium
103 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte