Geräte & Zubehör
Blomkål og hakket oksekød i fad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
6 portioner
Zutaten
-
vand500 g
-
blomkålsbuketter (3-4 cm)500 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
skalotteløg skåret i halve30 g
-
fed hvidløg2
-
olivenolie30 g
-
hakket oksekød600 g
-
tomat skåret i mindre stykker (3 cm)200 g
-
salt1 tsk
-
timian, tørret½ tsk
-
basilikum, tørret½ tsk
-
chilipulver½ tsk
-
oregano, tørret1 tsk
-
tomatpure80 g
-
fløde60 g
-
mozzarella skåret i mindre stykker250 g
-
timian, frisk4 kviste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
805.5 mg
Protein
29.1 g
Kalorien
2075.5 kJ /
496.1 kcal
Fett
38.5 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sunde middagsretter
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kylling teriyaki
20 Min
Kødboller med tomatsauce
45 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Chiang Mai nudler
25 Min
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen