Geräte & Zubehör
Glutenvrije frambozen rolgebak
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 25 Std. 40 Min
10 porties
Zutaten
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
88 mg
Protein
6 g
Kalorien
2501 kJ /
600 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 Std. 35 Min
Profiteroles
2 Std.
Gemalen ijs
5 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Keine Bewertungen
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Boerenbrood
2 Std.
Zoetzure tempé
50 Min