Geräte & Zubehör
Apple tart (Thermomix® Cutter)
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
8 slices
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter to grease
-
plain flour to dust
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract½ tsp
-
water50 g
Topping
-
apples peeled and cored (cut into halves or quarters to fit through feeder tube - see Tips)1000 g
-
white sugar30 g
-
unsalted butter20 g
-
honey warmed, to brush (see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
17.8 mg
Protein
2.7 g
Kalorien
1015.7 kJ /
242.8 kcal
Fett
10.1 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
6.2 g
Kohlenhydrate
37.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Black forest cake
5 Std.
Plum paste
1 Std.
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9 Std. 40 Min
Cheese and bacon hedgehog
24 Std. 30 Min
Grain free wraps
15 Min
Mint lemonade
5 Min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
White chocolate and strawberry trifle
25 Std.