Geräte & Zubehör
Fermented beetroot dip
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 25 Std.
660 g
Zutaten
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 660 g
Protein
41.3 g
Kalorien
8976 kJ /
2137.1 kcal
Fett
185.8 g
Ballaststoff
23 g
Kohlenhydrate
72.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Perfect for Dipping
13 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Caramel toffees
Keine Bewertungen
Spiralized Sweet Potato Pancakes
30 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 15 Min
Spiralized Skirt Steak Salad
35 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 Std. 20 Min
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Chili non Carne
1 Std.
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min