Geräte & Zubehör
Fermented beetroot dip
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 25 Std.
660 g
Zutaten
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 660 g
Protein
41.3 g
Kalorien
8976 kJ /
2137.1 kcal
Fett
185.8 g
Ballaststoff
23 g
Kohlenhydrate
72.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Perfect for Dipping
13 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Date and oat milk
20 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 Min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Mustard and cheddar mash
30 Min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 Min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 Std.
Spelt
2 Std. 40 Min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Dairy-free pumpkin soup
30 Min