Geräte & Zubehör
Red Pepper Dip (Muhammara)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
11 portions
Zutaten
-
red bell peppers (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
walnuts, shelled80 g
-
pomegranate syrup40 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
1 tsp Espelette pepper, groundAleppo pepper flakes1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
158.6 mg
Protein
2.6 g
Kalorien
733.8 kJ /
174.7 kcal
Fett
15.8 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
5.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min
Hummus
10 Min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 Min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Muhamara dip
5 Min
Hummus
5 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 Std.
Hummus
10 Min
Muhamara dip
30 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min