Geräte & Zubehör
Herfstlimonade/Virgin sangria
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 glazen
Zutaten
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
1.8 mg
Protein
0.3 g
Kalorien
366.8 kJ /
87.7 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Keine Bewertungen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Limonade
5 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen