Geräte & Zubehör
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 48 Std. 20 Min
2 jars
Zutaten
-
brown mustard seeds1 tbsp
-
whole black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
cucumbers small, washed and trimmed (approx. 200 g each - see Tips)3 - 4
-
water230 g
-
apple cider vinegar230 g
-
sea salt3 tsp
-
white sugar1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
2844.3 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
689.8 kJ /
164.9 kcal
Fett
1.9 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
32.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 45 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 Min
Cooked mayonnaise
5 Min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 Std.