Geräte & Zubehör
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 48 Std. 20 Min
2 jars
Zutaten
-
brown mustard seeds1 tbsp
-
whole black peppercorns2 tsp
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
cucumbers small, washed and trimmed (approx. 200 g each - see Tips)3 - 4
-
water230 g
-
apple cider vinegar230 g
-
sea salt3 tsp
-
white sugar1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
2844.3 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
689.8 kJ /
164.9 kcal
Fett
1.9 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
32.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
Lemon curd
20 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min