Geräte & Zubehör
Caramelised red onion chutney
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 24 Std.
875 g
Zutaten
-
olive oil25 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
fresh long red chilli cut into strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 875 g
Natrium
2421 mg
Protein
6.3 g
Kalorien
5156.8 kJ /
1232.5 kcal
Fett
25.4 g
Ballaststoff
9 g
Gesättigte Fettsäuren
3.5 g
Kohlenhydrate
246.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Fruity pear mince tarts
2 Std. 30 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Tomato relish
2 Std. 10 Min
Lemon curd
20 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Quince paste
4 Std. 10 Min
Plum paste
1 Std.
Tomato and Chilli Jam
1 Std. 15 Min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min