
Geräte & Zubehör
Stir-fry Chayote
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
122 kcal /
511 kJ
Protein
6 g
Fett
6 g
Kohlenhydrate
15 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Natrium
821 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International