Geräte & Zubehör
Stir-fry Chayote
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
shallots40 g
-
garlic cloves20 g
-
chayote peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube150 g
-
red curly chillies cut in diagonal slices20 g
-
galangal bruised2 cm
-
fresh bay leaves2
-
dried shrimp soaked to soften25 g
-
cooking oil20 g
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
821 mg
Protein
6 g
Kalorien
511 kJ /
122 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Keine Bewertungen
Onsen Eggs
50 Min
Soy Sauce Prawns
30 Min
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Cooking White Rice
25 Min
Balado Eggplant
50 Min
Steamed Shrimp
20 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Lala Clam Soup Meehoon
1 Std. 15 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min