Geräte & Zubehör
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (optional) to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3 mg
Protein
1 g
Kalorien
757 kJ /
181 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Avocado Tuna Salad
5 Min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 Min
Hummus
10 Min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 Std. 25 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Layered Mexican Dip
25 Min
Hummus
10 Min
Floating islands
40 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Mayonnaise (3 Minute)
10 Min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.