Geräte & Zubehör
Beer Pickles
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 20 Min
4 jars
Zutaten
-
black peppercorns divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Persian cucumbers ends trimmed (approx. 3-4)16 oz
-
garlic cloves2
-
white vinegar8 oz
-
lager beer6 oz
-
water2 oz
-
sugar4 oz
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 jar
Natrium
589.2 mg
Protein
1.7 g
Kalorien
714.5 kJ /
170.8 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
36.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Better with Beer
11 Rezepte
USA
USA
Fan Favorites - Game Day Snacks
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Pesto Pasta Salad
30 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
55 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 Min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 Std.
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1 Std. 10 Min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 Std.
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 Std. 20 Min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 Std. 10 Min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1 Std.
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min