Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
TM6 TM5 TM31

Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes

(Keine Bewertungen)

Zutaten

Hartige mini kaaskoekjes

  • 4 gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)
  • water, om te weken
  • 70 g aperitiefkoekje, plus extra om te bestrooien
  • 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
  • 100 g room, min. 30% vet
  • 400 g roomkaas, (bijv. Philadelphia)
  • 1 - 2 snuifjes zoete paprikapoeder
  • gerookte zalm, in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
  • 2 - 3 sneetjes Serranoham
  • 50 - 80 g cocktailgarnalen, gekookt
  • rode bessen, vers, voor de garnering (optional)
  • 3 - 4 kerstomaten, gesneden (2 mm)
  • 1 - 2 tl kaviaar (optional)
  • verse gemengde kruiden, (bijv. basilicum, dille, bieslook...)

Aardbeien champagne

  • 100 g aardbeien, gehalveerd
  • 10 g suiker
  • 250 g Champagne
    oder 250 g mousserende witte wijn

Nährwerte
pro 9 stuks
Kalorien
11798.1 kJ / 2819.8 kcal
Protein
64.2 g
Kohlenhydrate
89.6 g
Fett
229.4 g
Gesättigte Fettsäuren
126.1 g
Ballaststoff
4.3 g
Natrium
3668.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte