Geräte & Zubehör
Maïsbrood en cheddar muffins
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
12 stuks
Zutaten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
254 mg
Protein
5.3 g
Kalorien
959.8 kJ /
229.4 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
19.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35 Min