Geräte & Zubehör
Bearnez Soslu Bonfile
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
dana bonfile 4 parça (her biri 180 g)720 g
-
tuz1 ¼ tk
-
karabiber½ tk
-
zeytinyağı2 - 2 ½ yk
-
soğan50 g
-
taze tarhun sadece yaprakları1 - 2 dal
-
beyaz şarap, sek50 g
-
beyaz şarap sirkesi15 g
-
tereyağı küp küp kesilmiş (1-2 cm)200 g
-
yumurta sarısı4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
93 mg
Protein
46 g
Kalorien
2926 kJ /
698 kcal
Fett
56 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
32 g
Kohlenhydrate
1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen...
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3 Std. 10 Min
Biberli Bonfile Küpleri
30 Min
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1 Std. 55 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1 Std. 15 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 Min
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min