Geräte & Zubehör
DIY pizza pockets
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
14 portions
Zutaten
Pizza dough
-
water220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt1 tsp
Pizza pockets
-
mozzarella cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to brush20 g
-
vegetables (e.g zucchini, carrot, capsicum, onion, spinach), cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
fresh tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste100 g
-
dried oregano1 tsp
-
ham slices, cut into strips80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
270 mg
Protein
7 g
Kalorien
780.2 kJ /
186.5 kcal
Fett
6.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sub rolls
2h
Triple chocolate muffins
20min
Milo® mousse
1h 5min
Hidden veg sausage rolls
45min
Macaroni carbonara
30min
ABC muffins
40min
Melting moments with lemon cream
45min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Better banana cake
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h