Geräte & Zubehör
Grunnleggende grønnsakskraft
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 porsjoner
Zutaten
-
løk, gul delt i to90 g
-
purreløk bare hvit del, delt i fire110 g
-
gulrøtter delt i 4260 g
-
søtpoteter skrellet og delt i biter (3 cm)130 g
-
stangselleri det i fire120 g
-
tørket shiitake sopp delt i skiver3
-
flatbladet persille, fersk4 kvister
-
laurbærblad, tørket1
-
timian, fersk2 kvister
-
vann1300 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
695.8 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
296.8 kJ /
70.5 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoff
6.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarisk kjøkken
51 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Kokosnøttmelk
5min
Mandelmelk
1h 5min
Tahini
Pas d’évaluation
Majones uten egg
Pas d’évaluation
Wakame gomasio
Pas d’évaluation
Basilikumolje
Pas d’évaluation
Cashew rømme
Pas d’évaluation
Harissa
Pas d’évaluation
Nøttesmør
10min
Karamellisering 400-500 g løk
Pas d’évaluation
Stekt grønnsaksblanding
Pas d’évaluation
Brunede kyllingterninger
Pas d’évaluation