Everyday Gluten Free Banana Bread

4.6 10 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions

Zutaten

All-Purpose Gluten Free Flour
  • quinoa, white
    200 g
  • chia seeds
    100 g
  • cornstarch
    200 g
  • arrowroot flour
    100 g
Banana Bread
  • oat flakes gluten free
    85 g
  • vegetable oil
    115 g
  • apple sauce unsweetened
    85 g
  • ripe bananas (approx. 285 g), quartered
    3
  • large eggs
    3
  • sugar
    130 g
  • brown sugar
    60 g
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • baking soda
    ½ tsp
  • xanthan gum
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 224.7 mg
Protein 8.8 g
Kalorien 1752.9 kJ / 419 kcal
Fett 16 g
Ballaststoff 7.1 g
Gesättigte Fettsäuren 2.4 g
Kohlenhydrate 62.8 g

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