Kalkunfrikadeller med grønkålssalat
TM6 TM5 TM31

Kalkunfrikadeller med grønkålssalat

(Keine Bewertungen)

Zutaten

Forberedelse

  • 5 kviste bredbladet persille, frisk, stængler og blade
  • 1 tsk ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • havsalt, efter smag
  • 1 spsk dijonsennep
  • sort peber, stødt, efter smag

Grønkålssalat

  • 150 g gulerødder, skåret i stykker
  • 40 g rødløg
  • 150 g rødkål, skåret i stykker
  • 150 g courgette, skåret i stykker
  • 4 blade grønkål, stilke fjernet og strimlet

Kalkunfrikadeller

  • 40 g rødløg
  • 100 g courgette, skåret i stykker
  • 1 skalotteløg
  • 500 g kalkun, hakket (Se tip)
    oder 500 g kyllingefars
  • 1 æg
  • 1 spsk rød karrypasta
  • ekstra jomfruolivenolie, til stegning

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1451 kJ / 345 kcal
Protein
31 g
Kohlenhydrate
8 g
Fett
20 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Ballaststoff
5 g
Natrium
571 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte