Geräte & Zubehör
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (optional)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
736.7 mg
Protein
7.6 g
Kalorien
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoff
5.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
52.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Vegan Burgers
45 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Nut bolognese
35 Min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min