Geräte & Zubehör
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
500 g
Zutaten
-
carrots cut in pieces300 g
-
onions quartered150 g
-
tomatoes cut in pieces150 g
-
courgettes cut in pieces200 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (optional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)120 g
-
olive oil1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 g
Natrium
46781.1 mg
Protein
12.8 g
Kalorien
1953.1 kJ /
466.8 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
27.1 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
77.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Rainbow Ice Lollies
10 Std.
Alcohol-free Berry Mojito
5 Min
Strawberries and Cream
20 Min
Vanilla Coffee Frappé
4 Std. 25 Min
Watermelon Ice Lollies
12 Std. 10 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Keine Bewertungen
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 Std. 15 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Hunters Stew (Bigos)
1 Std. 30 Min