Geräte & Zubehör
Pizza Diavola
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
3 portion
Zutaten
Dough
-
water215 g
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried yeast2 ¼ tsp
-
bread flour plus extra to dust395 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease15 g
-
salt1 tsp
Topping
-
semolina (any type of wheat) to sprinkle2 tsp
-
mozzarella cut into pieces (1 in.)200 g
-
140 g pepperoni sausage, slicedNeapolitan salami sliced140 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
255 g tomato, type baby Roma, halvedpomodorino tomato halved255 g
-
salt1 tsp
-
bread flour to dust
-
extra virgin olive oil to drizzle
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2793.5 mg
Protein
43.1 g
Kalorien
4007.4 kJ /
957.8 kcal
Fett
39.6 g
Ballaststoff
5.1 g
Gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
105.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Pumpkin Spice Chai
15 Min
Spiralized Apple Cake
1 Std. 20 Min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 Std. 40 Min
Chocolate and nut babka
3 Std.
Cochinita Pibil
4 Std.
Avocado with egg and salmon tartare
45 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 Min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4 Std. 45 Min
Horchata
5 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 Std.
Go-To Pizza Dough
1 Std.