Slow Cooked Beef Stroganoff

3.0 1 Bewertung
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 7 Std.
6 portion

Zutaten

  • beef chuck
    795 g
  • salt
    ¾ tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • garlic cloves smashed
    2 - 3
  • olive oil
    30 g
  • onions cut in wedges
    200 g
  • all purpose white flour
    3 tablespoon
  • Dijon mustard
    30 g
  • paprika
    ½ tsp
  • liquid beef stock
    680 g
  • red wine, dry
    30 g
  • water to cook pasta
  • egg pasta, dried, type pappardelle
    225 g
  • cornstarch
    2 tbsp
  • water
    2 tbsp
  • white button mushroom, fresh sliced
    285 g
  • sour cream, any type
    115 g
  • fresh mixed herbs (parsley, thyme), chopped to garnish

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 513.4 mg
Protein 38.1 g
Kalorien 1968.4 kJ / 470.5 kcal
Fett 17.4 g
Ballaststoff 3.1 g
Gesättigte Fettsäuren 6.1 g
Kohlenhydrate 40.1 g

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