Geräte & Zubehör
Salted Caramel Ice Cream
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 14 Std.
8 portions
Zutaten
Salted Caramel Sauce
-
butter, unsalted cold, in 1 cube (approx. 2.5 cm)30 g
-
255 g brown sugarsugar255 g
-
heavy cream, 35% fat (min. 30% fat), divided200 g
-
water divided1020 g
-
lemon juice1 tsp
-
salt1 tsp
-
vinegar60 g
Ice Cream
-
vanilla pod½
-
whole cow milk595 g
-
heavy cream, 35% fat (min. 30% fat)200 g
-
sugar30 g
-
egg yolks6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
5.2 g
Kalorien
1765.7 kJ /
422 kcal
Fett
27.1 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
40.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our TABLE
22 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken Enfrijoladas
50 Min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 Min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 Std. 30 Min
Souffle pancakes with berries
40 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Mango cheesecake
6 Std. 35 Min
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Hazelnut Truffles
1 Std. 30 Min
Pecan pie cheesecake cups
35 Min