Geräte & Zubehör
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
16 portions
Zutaten
-
water500 g
-
beetroot peeled and cut in pieces (3 cm)700 g
-
horseradish, fresh peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)75 g
-
red wine vinegar40 g
-
ground caraway½ tsp
-
sugar to taste (see tip)1 Tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
94.7 mg
Protein
0.8 g
Kalorien
104.6 kJ /
25 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
5.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Friday Night Dinners
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 Std.
Buckwheat Lasagne
1 Std. 40 Min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 Min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 Min
Marble sponge slice with peach crème
4 Std. 30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Chicken and pear pie
Keine Bewertungen
Vegan orange croissants
3 Std. 20 Min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1 Std.
Baba Ganoush
1 Std.
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 Min