Geräte & Zubehör
Ribs Kaldereta
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves5
-
red onions quartered30 g
-
oil30 g
-
pork spare ribs cut in pieces (3 cm)800 g
-
tomato sauce400 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
pork liver pâté80 g
-
fish sauce30 g
-
dried bay leaves3
-
water100 g
-
coconut cream200 g
-
carrots cubed (2 cm)100 g
-
potatoes cubed (2 cm)100 g
-
100 g cream cheese, cubed (1 cm)Cheddar cheese grated100 g
-
red peppers cubed (2 cm)100 g
-
green peppers cubed (2 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
990.9 mg
Protein
29.3 g
Kalorien
2646.7 kJ /
632.6 kcal
Fett
50.7 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
21.1 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Filipino Dishes
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Onsen Eggs
50 Min
Chicken and Pork Adobo
40 Min
Braised Dongpo Pork
Keine Bewertungen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Oil Free Braised Chicken Wings
50 Min
Snapper with Spiced Oil
25 Min
Steamed Seafood Tower
40 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Pork Adobo
55 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min