Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Currypulver
- 1 ss gurkemeie, malt
- 1 ts nellik
- 1 ts fenikkelfrø, tørket
- 1 ts sennepsfrø, svart
- 1 ts spisskummenfrø
- 1 ts korianderfrø
- 1 ts ingefær, malt
- ½ ts svarte pepperkorn
- 4 kardemommekapsler, kun frø
- 4 curryblader, tørkede
- 1 kanelstang
- 1 rød chili, tørket
Curry
- 10 g olivenolje
- 100 g rødløk, delt i fire
- 1 rød paprika, delt i fire
- 1 gul paprika, delt i fire
- 2 hvitløksfedd
- 400 g blomkål, delt i buketter (3-4 cm)
- 75 g grønne bønner, delt i to
- 1 ts havsalt, pluss ekstra etter smak
- ¼ ts malt svart pepper, pluss ekstra etter smak
- 240 g hvite kikerter, på boks, skylt, drenert, (1 x 400 g boks)
- 300 g vann, kokende, pluss ekstra til koking av ris
- 50 g aprikos, tørket, uten stein, delt i skiver, deretter lagt i varmt vann i 10 minutter
- 200 g ris, langkornet (10-12 minutter koketid), skylt
- 1 toppet ss mango chutney (se tips)
- 4 flatbrød, til servering (se tips)
- Nährwerte
- pro 1 porsjon
- Kalorien
- 2161 kJ / 513 kcal
- Protein
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 84 g
- Fett
- 12 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4 g
- Natrium
- 680 mg
In Kollektionen
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