Geräte und Zubehör
Peking Chicken
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
spring onions cut in lengths (3 cm)40 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
toasted sesame oil30 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
water plus boiling water for soaking130 g
-
soy sauce30 g
-
chicken breasts cut in pieces (3 cm)600 g
-
fresh shiitake mushroom quartered200 g
-
fresh beansprouts100 g
-
red curry paste1 tsp
-
rice vermicelli dried150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
53.8 g
Brennwert
2260 kJ /
540 kcal
Fett
12.2 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Beef Noodle Pho
45 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 Min
Chicken Pad Thai
20 Min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1 Std.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min