Geräte und Zubehör
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
15 pieces
Zutaten
Tofu mayonnaise
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
silken tofu150 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
miso paste2 tsp
-
English mustard½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Broccoli bites
-
water500 g
-
broccoli florets250 - 300 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)100 g
-
brown onion (approx. ¼ onion)40 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
macadamia oil2 tsp
-
wholemeal breadcrumbs (see Tips)80 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
282.2 mg
Eiweiß
4.8 g
Brennwert
455.3 kJ /
108.4 kcal
Fett
7.8 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smart snacking
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Camille carrot and almond cakes
1 Std. 10 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min