Geräte und Zubehör
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
long red chili de-seeded if preferred½ - 1
-
fresh ginger peeled (approx. 1¼ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
shallot peeled, halved1
-
fresh cilantro stems and leaves2 sprigs
-
1 tbsp lime juicelemon juice1 tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
olive oil1 tbsp
-
Sichuan peppercorns¼ tsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
raw cashews2 oz
-
salt1 pinch
-
water18 oz
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)4
-
zucchini cut into sticks (½ in. x 3 in.)5 ½ oz
-
broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved1 bunch
-
bok choy cut into thirds5 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
579.6 mg
Eiweiß
49 g
Brennwert
2150 kJ /
512 kcal
Fett
63.8 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
13.9 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Weekend Meals
16 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min