Geräte und Zubehör
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Eiweiß
38 g
Brennwert
2259 kJ /
540 kcal
Fett
28 g
Ballaststoffe
4 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
St. Paddy's Day
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Corn and Bacon Chowder
1 Std. 15 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Baked Crab Dip
15 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min
Chicken Marsala
40 Min