Geräte und Zubehör
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
8 pieces
Zutaten
Salmon Cakes
-
green onions trimmed, cut into pieces3
-
salt½ tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
fresh salmon skinless, boneless, cubed (1 in.)11 oz
-
large egg1
-
panko1 oz
-
capers drained but not rinsed1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
Corn Salsa
-
red onions cut into pieces4 oz
-
red bell peppers de-seeded, de-stemmed, cut into pieces3 oz
-
fresh jalapeño chili de-seeded, de-stemmed1
-
sweet corn kernels8 oz
-
salt¼ tsp
-
cilantro to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
11 g
Brennwert
431 kJ /
103 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mother’s Special Day
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Moroccan Chicken Bowl
45 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Mediterranean Chicken
35 Min