Geräte und Zubehör
Wild Rice and Tuna Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
10 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6.9 g
Brennwert
549 kJ /
131 kcal
Fett
6.7 g
Kohlenhydrate
10.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Picnic
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Green Bean Casserole
1h 30min
Coconut Creamed Kale
20min
Veracruz Fish
30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Green Salsa Chicken with Cactus
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Lentil and Pancetta Stew
1h