Geräte und Zubehör
Kipfricassee
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
50.62 g
Brennwert
2312 kJ /
553 kcal
Fett
35.92 g
Kohlenhydrate
5.17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Sinaasappel-currydressing
10 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Slasapje
Keine Bewertungen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Runderragout met aardappelen
1 Std. 10 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.