Geräte und Zubehör
Zucchini and Cheese Soufflés
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
oil plus extra to grease½ oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)3 oz
-
white onions quartered (approx. ½ large onion)3 ½ oz
-
garlic clove1
-
zucchini peeled, cut into pieces (approx. 2 in.) (approx. 1½ medium zucchini)10 ½ oz
-
salt½ tsp
-
whole milk2 ½ oz
-
all-purpose flour3 ½ oz
-
large eggs2
-
raclette cheese cut into 8 equal pieces2 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
10 g
Brennwert
741 kJ /
177 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cheese Please!
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Apple Tart
1 Std.
Burnt Orange
2 Std. 15 Min
Summer Squash Flatbread
50 Min
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Root Vegetable Soufflé
1 Std. 25 Min
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 Std. 15 Min
Fish Sticks
2 Std. 30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 Std. 45 Min