Geräte und Zubehör
Turkey Crumble
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Filling
-
garlic cloves2
-
onions quartered200 g
-
olive oil30 g
-
leeks sliced (1 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
butternut squash cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
white wine50 g
-
smoked paprika to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
turkey mince broken in pieces300 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Crumble Topping
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour100 g
-
oat flakes70 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20.4 g
Brennwert
1580 kJ /
378 kcal
Fett
17.5 g
Kohlenhydrate
34.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Under 400 Calories
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Mexican Turkey Chilli
40 Min
Tuna Fishcakes
1 Std. 15 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Leftover Turkey and Veg Bake
1 Std.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min