Geräte und Zubehör
Apricot apple pie
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
12 portions
Zutaten
Apricot filling
-
water700 g
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces (3 cm)4
-
apricots stone removed and flesh cut into thin wedges800 g
-
brown sugar (see Tips)1 tbsp
-
mixed spice¼ tsp
Hazelnut pastry
-
hazelnuts skins on60 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
baking powder1 tsp
-
brown sugar (see Tips)2 tbsp
-
butter chilled and cut into pieces (3 cm)80 g
-
eggs 1 lightly beaten2
-
natural yoghurt or pouring (whipping) cream, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
34.4 mg
Eiweiß
3.3 g
Brennwert
815.8 kJ /
194.3 kcal
Fett
9.2 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
22.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Nourish
80 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Custard
10 Min
Apple cake
1 Std.
Lemon cake
2 Std.
Profiteroles
2 Std.
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Apple sponge pudding
1 Std. 20 Min
Gluten free scones
30 Min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Rice salad
1 Std.
Apple tart
1 Std.
Basic bread
1 Std. 35 Min