Geräte und Zubehör
Potato goulash
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
onions cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces150 g
-
olive oil30 g
-
spring onions cut into rings100 g
-
peppers red and green, in bite-sized pieces100 g
-
pork shoulder, boneless cut into pieces (approx. 2,5 x 2 cm)500 g
-
potatoes in bite-sized pieces350 g
-
water400 g
-
lemon zest, grated1 tsp
-
tarragon, dried1 tsp
-
marjoram, dried1 tsp
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
fine salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
4 tbsp sour creamcrème fraîche4 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
26 g
Brennwert
2159 kJ /
516 kcal
Fett
35 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sensational Soups
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Confetti Rice
45min
Tomato rice
30min
Potato cakes
45min
Chicken with tomato sauce
1h
Green beans with tomato and parsley
55min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Meatloaf
1h 20min
Apple cake
1h
Borscht
50min
Tuna Pasta
30min