Geräte und Zubehör
Pear Frangipane
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter diced then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
Glaze
-
apricot jam melted1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
2249 kJ /
538 kcal
Fett
35.6 g
Kohlenhydrate
46 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
PEARS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Simnel Cake
3 Std.
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Honey and Blood Orange Cake
2 Std.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Sweet Pastry Tartlets
1 Std. 45 Min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min