Geräte und Zubehör
Artichokes Romana
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
-
artichokes4
-
lemon1
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove½ - 1
-
salt1 pinch
-
extra virgin olive oil40 g
-
dry white wine100 g
-
water300 g
-
1 level tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
4.1 g
Brennwert
519 kJ /
124 kcal
Fett
10.3 g
Kohlenhydrate
3.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min
Slow-cooked Haricot Beans
14 Std. 40 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Keine Bewertungen
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Courgette side dish
30 Min
Polenta
1 Std.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.