Geräte und Zubehör
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil40 g
-
pork meat piece, sinew free boneless, cut in cubes (6 cm x 4 cm)600 g
-
salt½ tsp
-
ground pepper2 pinch
-
onions cut in wedges150 g
-
ripe tomatoes cut in pieces200 g
-
1 - 2 fresh chillies, deseeded, cut in slicesjalapeño chilli, canned20 - 30 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)120 g
-
green pepper cut in pieces (2 cm)120 g
-
canned whole black beans drained250 g
-
tomato purée (concentrated)30 g
-
water100 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
avocados2
-
corn tortillas6
-
fresh coriander leaves4 tbsp
-
sour cream100 g
-
lime cut in wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
29 g
Brennwert
1875 kJ /
446 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
8.2 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Creamy Mushroom Soup
25 Min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 Std. 15 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pizza dough
1 Std.
Tomato rice
30 Min
Steamed rice
25 Min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 Min
Potato cakes
45 Min
Ratatouille
40 Min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min