Geräte und Zubehör
Chicken Breasts Pizzaiola
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
lemons thin peel only, no pith2
-
oregano, fresh leaves only3 tsp
-
chicken breast, skin on or skinless, boneless boneless, skinless910 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Fontina), cubed200 g
-
olive oil30 g
-
onion halved100 g
-
garlic cloves2
-
tomato diced425 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)stock paste1 heaped tsp
-
sugar1 tsp
-
oregano, dried1 ½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
566.9 mg
Eiweiß
41.3 g
Brennwert
1905.9 kJ /
455.5 kcal
Fett
28.6 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
8.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our TABLE
22 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Caprese omelette
30 Min
Meatballs in tomato sauce
1 Std. 10 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Roasted Chicken with Vegetables
1 Std. 45 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Quick pulled pork in beer sauce
35 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 Std. 5 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min