Geräte und Zubehör
Stewed vegetables
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
red pepper sliced150 g
-
green pepper sliced150 g
-
onion cut in quarters300 g
-
courgette with skin, cut into slices (2cm)300 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
tomatoes crushed (fresh or tinned)500 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
2.71 g
Brennwert
836 kJ /
200 kcal
Fett
17.1 g
Kohlenhydrate
8.78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Millet
45 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 Std.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 Std.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.