Geräte und Zubehör
Vegan Oyster Mushroom Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onions cut in halves120 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
80 g celeriac, cut in piecesEnglish celery stalks cut in pieces80 g
-
parsley root cut in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms cut in strips (0.5-1 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried marjoram2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
670 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
663 kJ /
159 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Nourishing Snow Pear Dessert
Keine Bewertungen
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Keine Bewertungen
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 Min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 Min
Spiked and spicy veggie juice
10 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 Min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 Min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Fruit Smoothie
Keine Bewertungen