Geräte und Zubehör
Mango, ginger and chilli chutney
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
1070 g
Zutaten
-
oil1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
nigella seeds2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
mango flesh only, cut into pieces (2 cm) (see Tips)700 g
-
raw sugar250 g
-
white vinegar120 g
-
salt1 tsp
-
raisins100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1070 g
Natrium
2428.9 mg
Eiweiß
12.4 g
Brennwert
7985.2 kJ /
1908.5 kcal
Fett
21.3 g
Ballaststoffe
17.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
442.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Five spice powder
10 Min
Umami paste
5 Min
Tandoori paste
5 Min
Madras curry powder
15 Min
Spiced tomato chutney
30 Min
Onion bhaji
45 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Mango chutney
1 Std. 20 Min
Red onion relish
50 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Coriander chilli chutney
5 Min
Quick beetroot relish
40 Min