Geräte und Zubehör
Creamed Cod
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
onions quartered200 g
-
olive oil70 g
-
potatoes sliced (5 mm)600 g
-
water100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cod fillets skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)500 - 600 g
-
black olives90 g
-
milk400 g
-
unsalted butter diced65 g
-
plain flour60 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
ground nutmeg or to taste2 pinches
-
double cream200 g
-
breadcrumbs100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
23.4 g
Brennwert
2591 kJ /
619 kcal
Fett
40.8 g
Kohlenhydrate
39.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
WHITE FISH
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.