Geräte und Zubehör
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
14.2 g
Brennwert
1101 kJ /
263 kcal
Fett
14 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Courgette Omelette
40 Min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 Min
Steak au Poivre
20 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 5 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 Std. 35 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Quinoa and Lettuce Salad
30 Min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 Min